وجود رقابت در دنیای تکنولوژی باعث شده که شرکت های مختلف به سمت کشف ایده‌های جدید رفته و در سال های پی در پی از آن رو نمایی و به اشتراک بگذارند. دنیای گجت و فناوری ، از داغ ترین بحث های جهان است که چاشنی برای هر شرکت برای ایجاد رقابت قرار گرفته است. این چاشنی هر سال توسط رویداد ها و نمایشگاه ها به نمایش گذاشته شده تا کابران علاقه‌مند بتوانند حس اولیه را در اولین حالت ممکن به دست بیاورند.

در کنگره جهانب موبایل ، لنوو از لپ تاپ مفهومی جدید خود تحت عنوان سری ThinkBook رونمایی کرد. این لپ تاپ دارای یک صفحه نمایش گسترده و قابل جا به جا شدن است که با فشردن یک دکمه ، طول صفحه نمایش افزایش می‌یابد. ایده اصلی این لپ تاپ بر گرفته شده از همان لپ تاپ های OLED میباشد که قابلیت تاشوندگی را دارند که باعث می‌شوند هنگام حمل کردن کاربر احساس راحت بودن داشته باشد و خیلی دست و پا گیر نباشد. 

لنوو تاکید کرد که محصولات نمایشی قابل استفاده در نمایشگاه ، از نمونه های اولیه بوده و هنوز طراحی نهایی به سرانجام نرسیده است.

همچنین شرکت لنوو هیچ‌گونه مشخصات و یا قابلیت‌های دیگر این محصول و سخت افزار آن را به اشتراک نگذاشت. دستگاه‌های موجود صرفا برای نمایش فناوری صفحه نمایش بودند و اجازه استفاده و تست از آن ها امکان پذیر نبود.

این لپ تاپ دارای صفحه نمایش پایه 13 اینچی است که از آلومینیوم و با ضخامت 17.9 میلی‌متر ساخته شده است. هنگامی که صفحه نمایش در وضعیت عادی خود قرار دارد، صفحه ای با رزولوشن 2K ایجاد می‌کند. همچنین به گفته‌ی لنوو، نمایشگر این لپ‌تاپ مانند لپ‌تاپ سری ThinkBook X1 بوده که از آن برای تاشو و تمام صفحه بودن این سری از لپ‌تاپ مورد استفاده قرار داده بودند.

 در اثر فشردن دکمه فیزیکی که جهت افزایش اندازه صفحه نمایش قرار داده شده است، دو موتور مجزا شده صفحه نمایش را به سمت بالا هدایت می‌کنند و قسمت پنهان صفحه نمایش که در زیر صفحه کلید قرار گرفته است با طی کردن زمان 10 ثانیه به سمت بالا رفته و در جای خود قرار می‌گیرد. وقتی صفحه نمایش به اندازه پایانی خود می‌رسد ، یک صفحه به اندازه 15.3 اینچ و نسبت ابعاد 9:16 تبدیل میشود. این صفحه نمایش اضافه شده برای برخی از کارهای خلاقانه و تولیدی مانند مرور وب ، ترتیب بندی document های برنامه ورد و برنامه نویسی و کد نویسی به کار می‌رود.

با فشردن دکمه برای بار دوم، صفحه نمایش اضافه شده به جای خود برمیگردد که طبیعتا باز هم زمانی در حدود 10 ثانیه را صرف این کار میکند. نکته جالب این صفحه نمایش، کیفیت و یکسان بودن آن با قسمت اصلی صفحه نمایش است که کاربر را دچار خستگی و یا دلزدگی نخواهد کرد. با توجه به قیمت 2500 دلاری ThinkBook X1 ، باید در نظر داشت که برای همچین ایده و فناوری چه مقدار بودجه میتوان کنار گذاشت که هنگام عرضه جهانی ، مورد استفاده قرار بگیرد.

در آن طرف ماجرا به سراغ گوشی موتورولا که همین قابلیت و فناوری در آن قالب شده میرویم. صفحه نمایش 5 اینچی هنگام قرار گرفتن در حالت عادی و صفحه نمایش 6.5 اینچی هنگام باز شدن و رولینگ صفحه نمایش؛ دلیل این کار باز هم حمل آسان‌تر آن می‌باشد که در شرایط عادی از حداقل صفحه نمایش و در مواقع ضروری از حداکثر آن استفاده نمایید. اما اینکه این ایده بتواند تجارت جدیدی را در بر بگیرد و سایر سازندگان هم به فکر تولید چنین دستگاهی بشوند، جای تعمل دارد.

برای قرار دادن صفحه رولینگ، موتورولا یا همان لنوو که در واقع سهام موتورولا را خریده است، مجبور به ایجاد شاسی بسیار ضخیم تری نسبت به لپ تاپ رولینگ خود شد. صفحه نمایش موبایل در پایین ترین نقطه گوشی چرخش میدهد و در قسمت عقب گوشی به عنوان صفحه نمایش ثانویه برای نمایش اعلان ها قرار می‌گیرد. به همین دلیل در مقایسه با اکثر گوشی های بازار ، کوچک تر بنظر میرسد.

همانند لپ‌تاپ، یک دکمه فیزیکی جهت رول شدن صفحه نمایش در سمت راست گوشی قرار گرفته است و با فشردن آن، گسترش یافته و یا جمع خواهد شد. از آنجایی که این فناوری در ابعاد کوچکتر به سراغ گوشی موبایل رفته، به همین دلیل سریع تر عمل میکند و موتور های تجزیه شده در گوشی، ظرف مدت 2 ثانیه از فرم اولیه به ثانویه تغییر می‌دهند.

در شرایط عادی گوشی که صفحه نمایش 5 اینچ است، کمی کوچک بنظر خواهد رسید. به همین دلیل لنوو اطمینان حاصل را داده که در این هنگام تمامی برنامه ها و عملکرد گوشی با افزایش یا جمع شدن تلفن یکسان خواهد بود و با توجه به نسبت صفحه ، محتوای آن به طور خودکار بزرگ یا کوچک خواهد شد. در نسخه‌ی آزمایشی ، پس از باز کردن برنامه YouTube به طور خودکار جهت گیری برنامه تغییر یافت. همچنین همانند لپ تاپ نرخ نوسازی و روشنایی و رزولوشن صفحه به طور یکنواخت قرار داشت.